Het Creatie Depot is gek op food en gek op concepten! Smaak, inspiratie en innovatie staan bij ons voorop!

Eigen Concepten

Het Creatie Depot is op verschillende plaatsen in Nederland te vinden met Foodconcepten “uit eigen keuken”. In de vorm van Foodtrucks ieder met een eigen karakter en smaak, Take Away concepten, bezorgservice en culinaire belevingen op locatie. Een overzicht van onze concepten treft u aan onder projecten.

Foodlab

In het Foodlab van Het Creatie Depot zoeken wij dagelijks naar eigen smaken en ontwikkelen we foodproducten voor de consumenten markt. Van smaak tot aan de complete huisstijl, vanuit onze keuken naar de schappen!

Concepten voor horeca

Het team van Het Creatie Depot gaat geen uitdaging uit de weg. Samen met startende of bestaande ondernemers zoeken wij het ultieme concept voor de horecazaak. Hierbij kijken we niet allen naar het F&B concept, maar naar het totaalconcept, marketing, huisstijl en de uitrol van het concept. Hierbij staan inspiratie en innovatie voorop.

Foodconcepten voor uw evenement

Samen met u bedenken wij passende Foodconcepten voor uw evenement. Vanzelfsprekend nemen wij de uitvoering hiervan graag op ons, geheel in de stijl van uw bedrijf en bovenal smaakvol.